@aisyahhijanah
Aisyah

Rasa dia sedap, ada jeli Strawberry sekali! Sekali rasa nak minum lagi!

@deenaemir
Deena Emir

Rasanya bukan budak-budak je suka ni, mak budak pun suka!

@dianadanielleb
Diana danielle

Aurora was pleasantly surprised bila dia rasa jelly dalam minuman BeauKids Aafiyah Nutri-Jelly Strawberry Drink, tup tup habis dah 3 packs

@elfiraloy
Elfira

Tak sangka Rayyan suka sangat! Probably because of its jelly texture that is made from strawberry puree.

@nuradilazawawi
Nur Adila

Yang paling I suka, bukan rasa je sedap tapi dia banyak nutrisi dan vitamin yang elok utk perkembangan Alisa.

@sariyanti
Sari Yanti

Dibuat daripada strawberry puree, paling sedap dan memang natural!

@shuhadarahmat
Shuhada

Sedap pun sedap, sebab perisa strawberry ni buat dari real strawberry puree. Kaya dengan Multivitamin like Vitamin B6, B12, C & E! Itu yang Ummi mahukan